De Werkman staat werkelijk al jaren bekend als leverancier van Bedrijfskleding. Opgericht in 1870 en nog steeds een begrip, ook vandaag de dag onderscheiden wij ons nog steeds.

Kwaliteit, Continuïteit, en een marktconforme prijs!! Heeft u vragen of wilt u uw personeel opgemeten hebben, neemt u dan gerust contact met ons op. 

Contact                 Bekijk hier onze Shop:   Shop                

Heeft u vragen over het bedrukken of borduren, neem ook dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Al jaren een begrip!

Of het nu gaat om Corporate wear, Horeca, Zorg, Bouw, Beveiliging, Promotionele Kleding of Industrie, bij de Werkman bent u aan het juiste adres. 

Al meer dan 150 jaar een begrip in Nederland, bent u op zoek naar een professionele aanpak voor uw bedrijfskleding dan kunnen wij u helpen. Nooit te groot en zeker nooit te klein, of u nu een Multinational runt of Zzper bent, u bent bij ons altijd welkom. Onze service, professionaliteit en kwaliteit staan al jaren hoog in het vaandel. 

  • Normeringen : Bent u op zoek naar de juiste normeringen, klik dan hier voor een overzicht  Normeringen

  • Pas-sessies : Wilt u uw personeel professioneel opgemeten hebben dan doen wij dit graag voor, wij noteren dan direct eventuele aanpassingen aan de kleding.

  • Borduren en Bedrukken : Met onze eigen borduurstudio kunnen wij u snel en professioneel helpen, ook voor zeefdruk of transferdruk.

  • Specials     : Heeft u een speciale wens of eis, dan kunnen wij dat voor u realiseren.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij vrijwel alles voor u produceren, huisstijl, grote maten, eigen ontwerp niets is ons te gek.      

Bekijk hier onze Shop:       Shop