Schoonmaak & Reinigingsproducten    

Heeft u specifieke eisen of wensen omtrent uw schoonmaak producten, ook dan kunnen wij uw helpen. De Werkman werkt met verschillende producten samen, zodoende kunnen wij reinigingsproducten op uw wensen afstemmen.

Heeft u vragen, neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Contact


  • Industrial

IMPLEMENTATIE VAN ALTERNATIEVEN & CREATIEVE OPLOSSINGEN

Onze producten omtrent de industriële schoonmaak, bijvoorbeeld het reinigen van installaties, systemen, leidingen, tanks en ruimten, zoals fabrieken en scheepsruimen. De industrie wordt veelal gekenmerkt door een hoge graad van automatisering en mechanisatie. Dit vraagt om inzicht en innovatie als het om reinigen gaat.

Of het nu gaat om tankreiniging, reiniging in de grafische industrie, wegdekreiniging of stankbeheersing bij afvalverwerkers: wij hebben een oplossing! Mocht de oplossing niet direct terug te vinden zijn in ons ruime assortiment aan recepturen, dan zullen wij ons uiteraard inspannen om een custom-made product te realiseren. Door de combinatie van jarenlange ervaring en innoverende technieken kunnen wij u voorzien van nauwsluitend maatwerk.

Wij werken graag samen.

Wij geloven in het bundelen van krachten om efficiënt tot een oplossing te komen. Doordat wij een groot netwerk hebben kunt u ook beroep op ons doen als u, naast reinigingsmiddelen, ook een betrouwbare partij zoekt om uw werkzaamheden aan uit te besteden. Wij geloven in gezonde samenwerkingsverbanden met ervaren partijen om zo écht een totaalplaatje aan te bieden.

  • Food Processing

Omdat de voedselverwerkende industrie veel specifieke kennis en ervaring vraagt, heeft de Werkman een aparte FOOD-divisie.

De Werkman heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn voor hygiëne binnen alle denkbare werksituaties in de foodsector. Om adequate ondersteuning te kunnen bieden hechten wij veel waarde aan persoonlijke bezoeken. Tijdens onze bezoeken scannen wij de te reinigen ruimten op materiaalgebruik en omgevingstemperatuur, en inventariseren wij de technische reinigingsmogelijkheden, alsook de mogelijkheid om de factor watertemperatuur in te zetten. Op basis van deze factoren bieden wij u een weloverwogen advies op maat. 

Naast het leveren van reinigingsmiddelen denken wij graag met u mee over de hele hygiënelinie. Zo zorgen wij samen met u voor dosering-optimalisatie en denken wij actief mee in het oplossen van de lastigere hygiëne- en veiligheidsvraagstukken.

Uiteraard mag u van ons verwachten dat wij u ondersteuning bieden op het gebied van besteloptimalisatie en brainstormen wij graag met u mee over te behalen kostenreductie binnen uw proces

  • Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

De meeste schoonmaakmiddelen die we gebruiken om onze vloeren, sanitaire voorzieningen en meubels schoon te maken, bestaan uit diverse chemische stoffen. Deze chemische stoffen maken goed schoon, maar zijn wel schadelijk voor het milieu. Wilt u goed schoonmaken, zonder het milieu te schaden? Dan kunt u milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruiken. 
Milieuvriendelijke reinigingsmiddelen zijn middelen die speciaal ontwikkeld worden om milieuvriendelijk schoon te maken. De reinigingsmiddelen bevatten geen schadelijke fosfaten, zepen of andere stoffen, maar worden opgebouwd uit producten die volledig duurzaam zijn. Het resultaat van een reiniging met  duurzame reinigingsproducten is overigens hetzelfde als het schoonmaken met minder duurzame producten: helemaal hygiënisch schoon.