Veiligheidsschoenen.                

De Werkman heeft een ruime keuze aan veiligheidsschoenen, ook voor veiligheidsschoenen in breedte maten. Wilt u uw personeel laten opmeten dan doen wij ook.  Wilt u meer weten omtrent de mogelijkheden, neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Contact

Veiligheidsschoenen

Wij bieden veiligheidsschoenen aan van verschillende leveranciers, ook hiervoor geld dat wij voor elk beroep een schoen hebben. Heeft u vragen of wilt u graag wat meer informatie over veiligheidsschoenen, neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. 

Klik hier voor normeringen:                                                                                     Klik hier voor onze Shop:

Normeringen                                                                                                        Shop


Emma Safety Footwear

Een gelijke verdeling van het lichaamsgewicht tussen de voor- en achtervoet is essentieel. De ontwerpen van onze schoen en zool zijn gericht op een optimale positie van de voet om het contact met de vloer te maximaliseren en zo de algemene balans te verhogen.

Bata Industrials

Veel veiligheidsschoenen ondersteunen en beschermen je voeten tijdens het werk. Bata Industrials gaat een stap verder. Door samen te werken met wetenschappers en het uitvoeren van uitgebreide testen in ons eigen laboratorium, is Bata Industrials een trendsetter in de industrie waarin veiligheid het allerbelangrijkst is. Met als resultaat veiligheidsschoenen die de best mogelijke ondersteuning bieden met de perfecte pasvorm.

Sanita klompen

Zeg je loopcomfort, dan zeg je Sanita. De klompen van dit Deense merk zijn populair onder werknemers in de zorg, maar ook in de agrarische sector, bouw, horeca en foodsector lopen professionals er met alle gemak en comfort mee weg. Gemaakt in Europa en gedragen overal: Sanita klompen zijn niet alleen ideaal voor op de werkvloer, maar ook voor optimaal comfort thuis!

Grisport

Grisport schoenen worden volledig in Italië gefabriceerd. Maar niet alleen het produceren gebeurt in Italië maar ook het creëren, ontwikkelen van de eerste ideeën en het ontwerpproces wordt hier gedaan. Veiligheid wordt gecombineerd met kwalitatief hoogwaardige materialen, optimaal comfort en een stijlvolle look. Met een team van tien fulltime ontwerpers zorgt Grisport voor een functionele en eigentijdse collectie.

Redbrick

De trendy veiligheidsschoenen zijn geïnspireerd op hedendaags streetwear design en hebben een perfecte pasvorm. De EVA tussenzool en het gebruik van moderne materialen zoals microfiber en PUTEK zorgen voor een maximaal draagcomfort. De stalen neus en de vernieuwde rubberen antislipzool maken de S3 schoen compleet.

Dit is slechts een greep van de merken die wij voeren, heeft u een vraag over veiligheidsschoenen, neemt u dan gerust contact met ons op.